Een familiebedrijf sinds 1963

1963: oprichting door Pierre Prud’homme en zijn echtgenote, bijgestaan door Paul Prud’homme.

1992: CBT SPRL wordt overgenomen door Paul Prud’homme en wordt onderverdeeld in CBT sa en ETG “technische en algemene studies”; een studiebureau dat gespecialiseerd is in telecom.

1999: oprichting van een familiale holding om de duurzame ontwikkeling van de activiteit te garanderen. De Holding PPH overkoepelt CBT sa en ETG sa.

2013: overname van de Holding PPH door Isabelle, Pierre en Jean-Charles Prud’homme.

In het begin verkocht Comptoir Belge de Télévision et des Arts Ménagers in België de eerste televisietoestellen met individuele antennes. De technische evolutie leidde ons in de richting van gemeenschappelijke antennes voor flatgebouwen, stadskernen en uiteindelijk ook volledige wijken. In de loop der jaren is de technologie steeds gespecialiseerder geworden en moesten we dus een professioneel pad kiezen dat voorbehouden is aan de industrie, terwijl we toch de gezellige en familiale sfeer wilden behouden van het C.B.T. dat Comptoir Belge de Télécommunication was geworden. We hebben voor de hoogtechnologische wereld van de telecom gekozen.

Tegenwoordig installeren we professionele zend- en ontvangststations. We werken onder meer voor GSM-operatoren, Belgische radio- en tv-zenders, de Belgische politiediensten, de openbare vervoersnetten, defensie en de aanpassing van oplossingen voor vertrouwelijke activiteiten.